Haber Kategorisi

Eczane Havalandırma Sistemleri

Eczane Havalandırma Sistemleri eczaneler için çok ciddi önem taşıyan sistemlerdendir. Havalandırma Sistemleri olmayan eczanelerde kalitesiz ve sağlıksız havanın solunması ve genelde hastaların eczaneye gelmesinden kaynaklı bulaşıcı hastalıklarda ken..

Read More

Yangın Dolabı Tesisatı

Yangın; yanıcı özelliğe sahip katı, sıvı ve gaz halindeki maddelerin kontrol dışında yanması duruma denmektedir. Yangının ne zaman, nerede ve nasıl olacağını kestirmek mümkün değildir. Bu yüzden her türlü tedbirli olmak gerekir. Yangın dolabı tesi..

Read More

Bina Isıtma Sistemleri

Gün geçtikçe gelişen teknoloji ile bina ısıtma sistemlerinde birçok alternatif gelişmiştir. Geçmiş dönemlerde kullanılmakta olan kömür ile ısıtma sistemi çevreye olumsuz etkisi ve kullanım zorluğu ile farklı alternatifler içerisinde olup yeni sistem..

Read More

Information About Air Conditioners

Information About Air Conditioners Air conditioner is an electronic device that is produced to avoid the unwanted weather, intense heat, too cold and the damages of climate change. From vehicles to houses, from schools to factories, from shopping c..

Read More

Air Conditioning Considerations

What Should I Consider When Buying Air Conditioning? Air conditioners are preferred by millions of people to cool down in summer or warm up in winter. Air conditioning is a must if you spend a great time at home or indoors. But there are many diffe..

Read More